Hajápolás télen – 10 tipp

Hajápolás télen – 10 tipp

Télen is hatással van káros a haj. Hogyan törődik a haj, télen pedig, hogy mit kell figyelni. 10 tipp a hajápolás télen.

Podstrigat tippek

Septate haja, mint a rendszeresen podstrigat tippek. Virágos részek az egyik legnagyobb probléma a téli időszakban. Attól függően, hogy mennyire érdekli a haj, ha vékonyabb vagy több egészséges, meg kell, hogy látogassa meg a fodrász minden 6-8 hét.A virágzás vége a haj -, hogyan kell harcolni

  1. Ne vigyük túlzásba a Hajszárító

Próbálja meg használni a hajszárítót a lehető legkevesebbet. Meleg levegőt a hajszárítóval szárítani is a hajad, majd elpusztítja a természetes védőréteg a haj.

  1. Használata nyomja meg a gombot, majd hajsütővas kevesebb

Itt is ugyanazok a szabályok, mint a Hajszárító. Próbálja meg, hogy használja a hajsütővas, majd nyomja meg a lehető legkevesebbet. A fűtés szárítja a hajat. Továbbá, mielőtt használja a hajsütővas a sajtó, alkalmazni hővédő spray-t. Ez képezi egy védő film körül, a haja, bár kissé semlegesíti a káros hatások.

  1. A statikus elektromosság az ellenség a haj

Egyik oka annak, hogy a haj bloom nagyon télen a statikus elektromosság. Ennek elkerülése érdekében káros hatással van a haj, van néhány ravasz. Az egyik, hogy egy párásító a ház. Egy másik ötlet, hogy aviate haja egy puha selyem sál, előtte kalapot. Így csökkenti a súrlódást. Továbbá ne felejtsd el, hogy alkalmaz egy extra mennyiségű hidratáló krém, olaj, vagy kristályok a haj a nyakát. Mert az állandó súrlódás Shala, gyakran sántít, tört, nasypte képest a többi kosat.

5 természetes olajok, az egészséges

  1. Argán olaj a legjobb barátom

A téli hónapokban farag gyorsan szárad. Lehet, úgy érzi, viszketés, irritáció, valamint növeli a korpásodás. Használjon hajszárítót csak romlik az állapot, a fejbőr. Szóval, hogy kapcsolja be a argan olaj a legjobb barátom. Takarékosan alkalmazni, hogy a fejbőr masszázs a bekapcsolása előtt a Hajszárító.

  1. Ne öblítse le meleg vízzel

Igaz, hogy télen nincs is jobb, mint egy forró zuhany, de káros ez a haj egészségét. Ezért öblítse le haját hideg vízzel, mielőtt megállt a zuhany alatt, hogy a víz hideg. A hideg víz elzárja a külső réteg (kutikula) a hajam, ettől sokkal biztonságosabb.

  1. Használja a szulfát-mentes sampon

Télen, a haja ki van téve a sok befolyásolja – nedvesség, hó, alacsony külső hőmérséklet, sapkát hordani, magas láz, száraz levegő otthon. Ez megakadályozza, hogy a haj színe. Védi a hajat a tényezők, amelyek befolyásolni lehet, ne használd samponok a szulfátok. Megtartják a szín már, hogy szükségtelenné teszi a természetes pigmentek gyakran.

  1. A nedves haj

Soha nem megy ki a nedves haj, nem csak azért, mert megbetegszik. Ezen kívül, a kockázatot, megfázás, Isabella alacsony hőmérsékletű vizes a haja le, Észtország a védő réteg vékony, a gyógyulás lassú, nehéz.

  1. Téli frizura

Hogy védi a hajat a statikus elektromosság a pulverise, Salavat, hordod a hajad, kötve. Egy jó lehetőség a Coskata farok. Továbbá ne felejtsd el menteni a hajat a hatások a téli jobb splitte, primerate a kabátja alatt. Plicata megfelelő frizura kalap alá.

  1. Ne felejtsd el, haj maszk

Azért, mert a mesterséges hőt a haza, a hideg téli levegő nem szárítja a hajat. Szóval, legalább egyszer egy héten, akkor kell alkalmazni, mélyen hidratáló, tápláló maszk. Egy jó lehetőség is természetes olajok.